Начало / CORAL CLUB и ROYAL BODY CARE / Грижа за лицето и тялото / Масло от ему - 60 мл
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Икони-мозайки от оризови зърна

СТОКИ ЗА ДОМА

ЗДРАВОСЛОВНОТО КАФЕ

ПАРФЮМИ С ФЕРОМОНИ

ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН

ТРЕВНЕНСКА ДЪРВОРЕЗБА

ГАДАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ

Масло от ему - 60 мл

ID 45239
 

Маслото от ему е натурален и ефективен овлажнител, способстващ за регенерация на кожата и притежаващ висока биологическа активност, оздравителен и подмладяващ ефект.Маслото е високо концентрирано, получено чрез екстракция и фракциониране. Бързо се усвоява от кожата, не оставя мазни следи.
Високоефективно средство при проблемна кожа. Известно е, че един от основните недостатъци при използването на каквото и да е масло за поддържане на кожата, е фактът, че запушва порите, което води до появата на пъпки. Натрупаният опит при прилагане на маслото от ему показва, че то не запушва порите и съответно не предизвиква обриви. Намалява възпалението при екземи. Добре действа на суха кожа, осигурява овлажняването й през целия ден, което го прави идеално средство в козметичната линия за грижа за кожата. Препоръчва се и като леко слънцезащитно средство. Добре действа при съвместно използване с други козметични средства.
Значително подобрява състоянието при травми, износване на ставите и рани от залежаване.Намалява мускулното пренапрежение и болките, свързани със спортни натоварвания, ако се нанася чрез масажиране преди и след тренировка. Може да се приема в комплекс за корекции на следоперативни и посттравматични белези, за изглаждане на белези от рани, ускоряване зарастването на раните. При използване на масло от ему зарастването на рани от изгаряне протича по-интензивно.
Получени са положителни резултати с използването на този продукт при частична загуба на окосмяване по кожата, причинена от различни фактори.
Важно свойство на маслото от ему е, че възпрепятства размножаването на бактерии. То подтиска възпалителните процеси при артрит.
Доказано е отсъствието на странични ефекти.
Маслото от ему не съдържа алергени, няма мирис и е много икономично при използване.

Форма на отпускане: флакон с дозатор 60 мл

Начин на употреба: нанесете върху кожата малки количества от маслото. Използвайте само за външно приложение.