Начало / CORAL CLUB и ROYAL BODY CARE / Грижа за лицето и тялото / Микробрайт с нанокластери
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Икони-мозайки от оризови зърна

СТОКИ ЗА ДОМА

ЗДРАВОСЛОВНОТО КАФЕ

ПАРФЮМИ С ФЕРОМОНИ

ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН

ТРЕВНЕНСКА ДЪРВОРЕЗБА

ГАДАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ

Микробрайт с нанокластери

ID 45084
 

Избелващият прах за зъби Микробрайт е ново постижение в областта на грижата за зъбите. Това е първият в света прах за зъби с антиоксидантни свойства, разработен с помощта на технология, използвана от компания Royal Body Care за получаване на микрохидрин. Микробрайт избелва зъбите без да се използват груби абразивни средства, почиства и освежава устата.
Зъбният камък се състои от остатъци от храна и микроорганизми. Микробрайт, благодарение на съдържащия се в състава му Микрохидрин, ефективно премахва зъбния камък, придавайки на вашата усмивка естествена привлекателност.
Микрохидринът притежава уникалното свойство да създава благоприятна среда, помага за укрепване на здравето. Микрохидринът защитава вашият организъм от вредното въздействие на свободните радикали и осигурява поддържане на здравето.
Микробрайт съдържа активни съставки, включително ксилит и алое вера, осигуряващи здрава устна кухина и венци.
Ксилит - натурален захарид от растителен произход. Той намалява повърхностното напрежение и възпрепятства образуването на зъбни плаки.
Алое вера - благотворно влияе на кожата и способства за оздравяването на венците.
Не съдържа: натриев лаурилсулфат, захарин, консерванти, съставки от животински произход, изкуствени подсладители, оцветители или ароматизатори.

Начин на употреба: отсипете неголямо количество от Микробрайт върху дланта си. Намокрете с вода четка за зъби. За максимален резултат е добре да използвате пречистена вода. Поставете влажната четка в праха и почистете зъбите. Изплакнете си устата и се наслаждавайте на свеж дъх и блестяща усмивка. За оптимална грижа за зъбите редовно посещавайте стоматолог.

Противопоказания: не са известни.

Състав:
калциев карбонат, натриев карбонат, магнезиев карбонат, ксилит, микрохидрин (калиев карбонат, силициев диоксид, пречистена йонизирана вода, манитол, магнезиев сулфат, магнезиев аскорбат, лимонена киселина, слънчогледово масло), силициев диоксид, алоеманан (прах от алое вера), натриев алгинат, ментол, глицин, калиев бензоат.

105 гр