Начало / CORAL CLUB и ROYAL BODY CARE / Грижа за лицето и тялото / Сол за вана с микрохидрин
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Икони-мозайки от оризови зърна

СТОКИ ЗА ДОМА

ЗДРАВОСЛОВНОТО КАФЕ

ПАРФЮМИ С ФЕРОМОНИ

ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН

ТРЕВНЕНСКА ДЪРВОРЕЗБА

ГАДАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ

Сол за вана с микрохидрин

ID 42309
 

Солта за вана придава свежест на водата и я омекотява. Целебните свойства на солите от Мъртво море и микрохидринът спомагат за изглаждане на бръчките, за премахване на пигментните петна. При използване на солта порите се отварят, което улеснява проникването на всички елементи в дълбоките слоеве на кожата и ускорява извеждането на токсините и шлаките. Солта пречиства и омекотява кожата, прави я по-еластична и тонизирана. Възпрепятства образуването на целулит чрез стимулиране на процеса на кръвообръщение и лимфоотока. Наличието на ефирни масла придава на солта тънък изискан аромат, действа добре на психичното здраве и на настроението, помага за разхлабване на мускулатурата, облекчава болката. Широкият спектър от ефирни масла има и антисептичен и противовъзпалителен ефект.
Микрохидрин - осигурява надеждна защита от свободните радикали и предотвратява преждевременното стареене.
Начин на употреба: сипете 1-2 мерни лъжици от солта в напълнена с вода вана, разбъркайте. По желание добавете във ваната 6-12 капки от любимото си ароматно масло.
Солта за вана има излющващо действие и може да се използва като пилинг на водна или мазна основа. С кръгови движения нанесете на кожата и след това измийте.
Ефективно се използва солта за вана при артрити и артрози. В тези случаи се препоръчва обвиване на ставите с компрес от плат, натопен в топъл разтвор със солта за вана с микрохидрин.
Състав:
натриев карбонат, натриев хлорид (от морска сол и от солите на Мъртво море), магнезиев сулфат, микрохидрин, аскорбинова киселина (витамин С), циклометикон, ефирни масла от грейпфрут, мандарина, лавандула.

624 гр