Начало / CORAL CLUB и ROYAL BODY CARE / Грижа за лицето и тялото / Алое гел с нанокластери
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Икони-мозайки от оризови зърна

СТОКИ ЗА ДОМА

ЗДРАВОСЛОВНОТО КАФЕ

ПАРФЮМИ С ФЕРОМОНИ

ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН

ТРЕВНЕНСКА ДЪРВОРЕЗБА

ГАДАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ

Алое гел с нанокластери

ID 76215
 

Алое гел с нанокластери е съчетание на концентриран сок от алое, екстракт от зеле, невен, нанокластери и други елементи.
Прозрачен гел, извлечен непосредствено от листата на алоето, който може да облекчи страданията и да ускори зарастването на раните. Действието на гела от алое е подобно на това на току-що откъснат лист от алое. Алое гелът представлява овлажняващ омекотяващ гел с добавени съставки с растителен произход.
Алое гел с нанокластери великолепно омекотява кожата, спомага за съхраняване на влагата в горещо, студено и ветровито време, намалява раздразнението, помага при слънчево изгаряне и ухапване от дребни насекоми, а също така може да се използва и след бръснене в качеството на деликатно овлажняващо средство.
Алое вера - в продължение на столетия се използва като лечебно растение.Неговите тонизиращи свойства са добре познати в козметичната практика. Сокът от алое помага за регенерация на клетките и така се предотвратява стареенето на кожата, за премахване на бръчките. Ефективно се използва за лечение на възпалителни процеси по кожата, екземи, лишеи.
Екстракт от невен - незаменим при много мазна кожа. Почиства лицето, свива порите, притежава противовъзпалителни и успокояващи свойства.
Екстракт от зеле - явява се ценен елемент на козметични средства, които се използват при мазна и пореста кожа. Помага при обриви, гнойни заболявания.
Нанокластери - повишават усвояемостта на всички съдържащи се в гела лечебни елементи.

120 ml

Състав:
гел от алое барбадос, пречистена вода, сорбит, глюкоза, алантоин, екстракт от зеле, нанокластери (калиев цитрат, калиев карбонат, силициев диоксид, пречистена йонизирана вода, магнезиев сулфат,слънчогледово масло), екстракт от невен, глюкозооксидаза, пантенол, аминометилпропанол, лактопериоксидаза, екстракт от лайка, екстракт от Saccharomyces, карбомер.

Начин на употреба: нанесете гела на тънък слой върху чиста кожа. Само за външна употреба.
Противопоказания: да не се използва при дълбоки (прорезни) рани.