Начало / CORAL CLUB и ROYAL BODY CARE / Грижа за лицето и тялото / Лосион „НутраФирм” с нанокластери
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Икони-мозайки от оризови зърна

СТОКИ ЗА ДОМА

ЗДРАВОСЛОВНОТО КАФЕ

ПАРФЮМИ С ФЕРОМОНИ

ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН

ТРЕВНЕНСКА ДЪРВОРЕЗБА

ГАДАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ

Лосион „НутраФирм” с нанокластери

ID 73410
 

Лосион „НутраФирм" - истинско откритие в областта на грижата за тялото. Той ефективно овлажнява, тонизира и изглажда кожата, предотвратява появата на целулит.
В неговия състав влизат елементи, получени чрез прогресивна технология, като нанокластери и актифирм. Растителните елементи деликатно подхранват кожата, изпълвайки я със сила и аромат на екзотични цитрусови плодове и манго.
Лосионът е прекрасно допълнение към измиващия гел „НутраФирм". Редовното използване на лосиона помага за активизиране на обменните процеси в клетките, за обогатяването им с кислород, за извеждането на продуктите на метаболизма и водата.
Екстракт от бръшлян и плодове от кестен - подобрява кръвообръщението и лимфоотока, спомага за отстраняването на ефекта „портокалова кожа", предотвратява появата на стрии по кожата.
Нанокластери - способстват за дълбокото проникване на лосиона в кожата. Лосионът защитава епидермиса от обезводняване и негативното влияние на външните фактори.
Екстракт от морски водорасли - чрез активното въздействие на йода се осигурява регулацията на мастната обмяна и се подобрява кръвообръщанието.
Екстракт от азиатска центела - поддържа тонуса и еластичността на кожата.
Ехинацея - отлично противодейства на различните кожни заболявания, успокоява и охлажда кожата, спомага процеса на регенерация.
Алантоин - омекотява и овлажнява кожата, стимулира обновяването на клетките. Помага на кожата да се адаптира към измененията в околната среда, оказва защитно въздействие.
Начин на употреба: втрийте лосиона за тяло „НутраФирм" в леко влажна кожа след душ или вана и оставете известно време да изсъхне. За по-ефективен резултат използвайте при душ овлажняващия гел за тяло „НутраФирм".

Състав:
стабилизиран гел от алое вера, екстракт от центела, екстракт от морски водорасли, ехинацея, циклометикон, глицерилстеарат,( PEG - 100), глицерин, масло от сладък бадем,сафлорово масло, каприлови триглицериди, цетиарилов спирт, диметикон, нанокластери ( калиев цитрат, калиев карбонат, силициев диоксид, пречистена йонизирана вода, магнезиев сулфат, растително масло), хиалуронова киселина, хидролизирани глюкоза-миногликани, екстракт от бръшлян, плодове от кестен, гуарана, хвощ, витамин Е и А, аллатоин, карбомер, триетаноламин, диазолидинурея, йодопропинилбутил-карбамат, тетранатриева сол EDTA, ароматизатор манго и портокал.

240 мл