Начало / CORAL CLUB и ROYAL BODY CARE / Грижа за лицето и тялото / Гел „НутраФирм\
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Икони-мозайки от оризови зърна

СТОКИ ЗА ДОМА

ЗДРАВОСЛОВНОТО КАФЕ

ПАРФЮМИ С ФЕРОМОНИ

ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН

ТРЕВНЕНСКА ДЪРВОРЕЗБА

ГАДАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ

Гел „НутраФирм\

ID 54320
 

Овлажнява и ефективно почиства кожата, придавайки и чудесен аромат. Съдържа растителни екстракти и алое.
Гелът намалява чувството за умора и напрежение. Тонизира кожата. Активизира кръвообръщението и ускорява потока на лимфата, като по този начин помага за извеждане от тъканите на натрупалата се течност. Осигурява профилактика против целулит и изглажда кожата в проблемните зони.
Екстракт от плодове на кестен - използва се при много антицелулитни средства. Той тонизира капилярите, укрепва стените на вените, защитавайки ги от увреждания. Предотвратява задържането на течности в тъканите. Притежава противоотичащо, противовъзпалително действие и предпазва от образуване на тромби.
Екстракт от бръшлян - известен със своите антибактериални свойства. Отнема напрежението.
Лайка и невен - отдавна се използват при възпалителни процеси, имат антибактериално и успокояващо действие.
Екстракт от арника - благоприятно влияе при пренапрежение и мускулно разтежение, контузии и охлузвания.
Растителни и билкови екстракти - омекотяват и изглаждат кожата, придавайки и сила и аромат на екзотични цитрусови плодове и манго.
Начин на употреба: нанесете гела на гъба или на дланта си и внимателно втрийте в тялото. След това нанесете заздравяващ лосион с нанокластери „НутраФирм". Може да се използва като душ - гел. За тази цел разтворете част от гела с вода.


Състав:
стабилизиран гел от алое вера, натриев метилкокоилтаурат, кокамидпропилбетаин, глицерин, пантенол, нанокластери (калиев цитрат, калиев карбонат, силициев диоксид, причистена йонизирана вода, магнезиев сулфат, слънчогледово масло), екстракт от бръшлян, екстракт от плодове на кестен, екстракт от лайка, екстракт от невен, екстракт от арника, токоферолов ацетат (витамин Е), поликватерниум 10, натриев хлорид, диазолидин уреа, йодопропинилбутилкарбамат, тетранатриев ЕДТА, ароматизатори манго и портокал.

240 мл