Начало / CORAL CLUB и ROYAL BODY CARE / Здравословно хранене / Корал Майн
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Икони-мозайки от оризови зърна

СТОКИ ЗА ДОМА

ЗДРАВОСЛОВНОТО КАФЕ

ПАРФЮМИ С ФЕРОМОНИ

ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН

ТРЕВНЕНСКА ДЪРВОРЕЗБА

ГАДАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ

Корал Майн

ID 469023
 

Течностите представляват 70% от човешкия организъм, като кръвта, лимфата, слюнката, лигавиците имат алкална реакция (здравият човек има рН на кръвта 7,4).
При понижаване на рН, т.е. при повишаване на киселинността, се нарушава функцията на имунната система (вирусите и бактериите, попаднали в кръвта, започват бързо да се размножават), витамините и микроелементите се усвояват в много по-малка степен, влошава се състоянието на кръвоносните съдове, сърцето, ставите, кръвта, развиват се различни патологични процеси, включително и онкологични.
Един от най-важните за нашия организъм химични елементи е калцият. Недостигът му води до повече от 150 тежки заболявания, при това най-много страдат децата, бременните жени и хората на възраст над 40 години.
Алка-Майн насища водата с активен йонизиран калций. Ежедневната употреба на такава вода води до:
• достигане на оптимална стойност на рН на кръвта;
• намаляване на риска от заболявания на
сърдечносъдовата и храносмилателната система;
• насищане на кръвта с кислород;
• нормализиране на кръвното налягане и нивото на
кръвната захар;
• нормализиране на бъбречната функция и работата на
храносмилателната система и черния дроб;
• профилактика на артрита;
• повишаване на подвижността на ставите и
еластичността на мускулите.
За какво се използва кораловият калций?
Кораловият калций създава в организма алкална среда, нормализирайки алкално-киселинното равновесие. Учените отдавна знаят, че алкалната среда има жизнено важно значение за нормалното функциониране на клетките -следователно и на целия организъм. Всеки учен, занимаващ се с въпросите на рака, знае, че раковите клетки не могат да съществуват в алкална среда. Ако раковата клетка попадне в алкална среда, след 3 часа тя ще загине. Известно е също, че на клетъчно ниво всички обменни процеси в организма протичат с участието на калциевите йони.
Калцият, който постъпва с храната и водата, обикновено има слаба биологична активност (тъй като не е йонизиран -бел. прев.). Важно преимущество на кораловия калций е неговата био-активност - при контакт с водата калцият преминава в йонна форма и лесно се усвоява от клетките.


Форма на отпускане: прах ~ 30 пликчета с тегло 1 g в опаковка..

Начин на употреба: 1 пликче коралов калций се поставя в 1,5 l филтрирана, изворна или дестилирана вода, без да се отваря. Водата е готова за употреба след една минута. Пие се през деня вместо обикновена вода. Може да се поставя в компоти, чай и други напитки, които не са газирани. Да не се преварява! След отваряне оригиналната опаковка плътно да се затваря, така че да се избягва контакт на продукта с въздуха (коралът е силен абсорбент)!