Начало / CORAL CLUB и ROYAL BODY CARE / Здравословно хранене / Микрохидрин плюс
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Икони-мозайки от оризови зърна

СТОКИ ЗА ДОМА

ЗДРАВОСЛОВНОТО КАФЕ

ПАРФЮМИ С ФЕРОМОНИ

ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН

ТРЕВНЕНСКА ДЪРВОРЕЗБА

ГАДАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ

Микрохидрин плюс

ID 499034
 

Микрохидрин плюс - мощен антиоксидант с широк спектър на действие, създаден на базата на микрохидрина, за да осигури на организма максимална защита от свободните радикали.

Биологичните течности на нашия организъм съдържат антиоксиданти, но при такова количество неблагоприятни външни фактори, те не са достатъчни, за да защитят организма.
В резултат на научни открития е изобретен надежден способ за защита - микрохидрин. Неговото създаване е рязък скок в областта на защитата на здравето.
В новия продукт - микрохидрин плюс, съдържащ всички положителни свойства на микрохидрина, силата на благоприятното въздействие върху организма е увеличена за сметка на добавено голямо количество отрицателни заряди и осем различни вида антиоксиданти. В резултат на това микрохидрин плюс е антиоксидант с още по - широк спектър на действие.
За комплексна защита, човешкият организъм се нуждае от разнообразни антиоксиданти.
Микрохидрин плюс съдържа антиоксиданти, които осигуряват насочено поддръжката :
• на черния дроб, повишавайки нивото на глутатиона,
който обуславя детоксикацията на всички органи от
вредни химични вещества, лекарства и алкохол;
• на имунната система, подобрявайки функцията на
левкоцитите, повишавайки количеството изработвани
интерферон и антитела;
• на еластичността на кожата;
• на сърдечно - съдовата система, неутрализирайки
мастноразтворимите и водоразтворимите радикали;
• на храносмилателната система, действайки на
ферментите и осигурявайки по-добро усвояване на
хранителните вещества.
В микрохидрин плюс се съдържат различни видове антиоксиданти, които неутрализират различни видове свободни радикали.
В продукта има антиоксиданти, които действат директно и такива, които действат косвено. Човешкият организъм се нуждае и от едните, и от другите. Директните антиоксданти, като витамин С и Е, свързват свободния радикал, неутрализират го и защитават другите клетки от разрушаване. Действащият директно антиоксидант, въздействайки един път на радикала, се разрушава и губи своята антиоксидантна активност.
Антиоксидантите, които действат косвено, работят като катализатори. Те не неутрализират свободните радикали директно, но поддържат системата на антиоксидантна защита на организма. Това им дава възможност да действат активно, циркулирайки в течение на определен период от време, отстранявайки свободните радикали.
Новата силно действаща смес от антиоксиданти от различни видове, представена в микрохидрин плюс, се явява днес най - ефективна.

Състав:
Една доза (2 капсули) съдържа: витамин С (аскорбинова киселина) 30 мг, ниацинамид 5 мг, селен (аминохелатна форма) 35 мкг, микрохидрин (калиев карбонат, калиев цитрат, силициев диоксид, пречистена йонизирана вода, манитол, магнезиев сулфат, магнезиев аскорбат, лимонена и/ или ябълкова киселина, сафлорово и/ или слънчогледово масло) 400 мг, смес от антиоксиданти (екстракт от зелен чай, N - ацетил, L - цистеин, кверцитин, алфа - липоева киселина, аскорбинова киселина, ниацинамид, селен в аминохелатна форма) 290 мг, оризово брашно, магнезиев стеарат

Не съдържа: пшеница, глутен, царевица, соя, дрожди и продукти от животински произход.

Форма на отпускане: капсули - по 60 в опаковка

Начин на употреба: започнете приема с 1 капсула на ден в продължение на 2 дни; постепенно увеличете до 1 - 2 пъти на ден с чаша вода.

Противопоказания: не са известни