Начало / ТИАНДЕ - НЕБЕСНО СЪВЪРШЕНСТВО / ПЛАЦЕНТНА СЕРИЯ - КОЗМЕТИКА ЗА ЛИЦЕ / Заглаждащ крем
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Икони-мозайки от оризови зърна

СТОКИ ЗА ДОМА

ЗДРАВОСЛОВНОТО КАФЕ

ПАРФЮМИ С ФЕРОМОНИ

ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН

ТРЕВНЕНСКА ДЪРВОРЕЗБА

ГАДАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ

Заглаждащ крем

ID 8802
 

:заглаждащ-крем-тианде-50гр

Крем за ефективно премахване на бръчки, тъмни, жълто-кафяви петна и петна, които се появяват по време на бременност, акне, както и белезите, които настъпват след премахване на черните точки. Компонентите, влизащи в състава на крема го правят изключително ефикасен. Екстракта от овча плацента прониква в дълбоките слоеве на кожата, подновява клетките, предотвратява акне и бръчки, подхранва новите клетки. Активните вещества допринасят за бързото възстановяване на обменните процеси, подобряват кръвообращението и стимулират клетъчното дишане. Витамини тонизират кожата, освежават я и попълват липсата на хранителни вещества. Крема осигурява редовно подновяване на клетките на кожата и стимулира растежа им. В резултат на това се изравнява релефа на кожата, избледняват белези и пигментни петна. Кожата става гладка, еластична и свежа.

Активни съставки:

• Екстракт от овча плацента - насърчава непрекъснато подновяване на клетките на кожата, забавя меланизацията, предотвратява появата на бръчки и акне, подмладява кожата.

• Аминокиселини - подхранват кожата и активират защитните и свойства.
• Витамини - интензивно подхранват кожата.

• СОД (супероксид дисмутаза) - активните ензими предпазват кожата от вредните радикали и допринасят за отстраняването им.

• Полиненаситени мастни киселини - подхранват кожата, поддържта водния баланс.Приложение:

Кремът се нанася върху почистена кожа с леки, масажиращи движения. Излишъка се отстранява със сълфетка. Кремът се препоръчва за възстановяване на увредена кожа, премахване на дефекти под формата на пост-белези от акне, драскотини, бръчки и петна. Заглаждащия крем е подходящ за всички типове кожа, няма възрастови ограничения.