Начало / ЗДРАВЕ / CREVIL - немска билкова козметика / БАЛСАМ КОНСКИ КЕСТЕН - КРЕМ
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Икони-мозайки от оризови зърна

СТОКИ ЗА ДОМА

ЗДРАВОСЛОВНОТО КАФЕ

ПАРФЮМИ С ФЕРОМОНИ

ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН

ТРЕВНЕНСКА ДЪРВОРЕЗБА

ГАДАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ

БАЛСАМ КОНСКИ КЕСТЕН - КРЕМ

ID 24834
 

С екстракт от див кестен и букет от билки: маточина, валериана, лайка, бял равнец, резена, хмел, бял имел. Комбинацията е особено ефективна при ревматични болки и оттоци.
Балсамът с екстракт от див конски кестен (крем и гел) с неговата уникална формула за грижа за кожата, ревитализира стъпалата, краката и мускулатурата. Действа охлаждащо и съживяващо с ценните си билкови съставки.
Поддържа, освежава и облекчава при физическо напрежение и натоварване на крайниците, мускулите и ставите. Ценните билкови екстракти възстановяват, подобряват, стимулират и стабилизират оросяването на съдовете и кръвоносните стени, подсилват и подобряват оросяването на мускулите и сухожилията (предотвратяват чупливостта на съдовете). Балсамът с екстракт от див конски кестен облекчава при плекситни, артритни и ревматични оплаквания. Препоръчва се за. употреба при заболявания на опорно двигателния апарат. Неутрален за кожата и разтворим във вода.
Приложение
Крем/гел за приложение върху вашата кожата. 2 пъти дневно обилно количество се нанася и масажира активно. При необходимост да се повтори.


500 мл