Начало / ЗДРАВЕ / CREVIL - немска билкова козметика / БАЛСАМ ОТ КОНСКИ КЕСТЕН - ГЕЛ
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Икони-мозайки от оризови зърна

СТОКИ ЗА ДОМА

ЗДРАВОСЛОВНОТО КАФЕ

ПАРФЮМИ С ФЕРОМОНИ

ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН

ТРЕВНЕНСКА ДЪРВОРЕЗБА

ГАДАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ

БАЛСАМ ОТ КОНСКИ КЕСТЕН - ГЕЛ

ID 23156
 

С екстракт от Чили
Екстрактът от Чили придава на гела загряващ ефект и засилва противоревматичното и обезболяващото му действие. Той повишава кръвообръщението, с което помага за по-бързото действие на ценните билкови екстракти.

Балсамът с екстракт от див конски кестен (крем и гел) с неговата уникална формула за грижа за кожата, ревитализира стъпалата, краката и мускулатурата. Действа охлаждащо и съживяващо с ценните си билкови съставки.
Поддържа, освежава и облекчава при физическо напрежение и натоварване на крайниците, мускулите и ставите. Ценните билкови екстракти възстановяват, подобряват, стимулират и стабилизират оросяването на съдовете и кръвоносните стени, подсилват и подобряват оросяването на мускулите и сухожилията (предотвратяват чупливостта на съдовете). Балсамът с екстракт от див конски кестен облекчава при плекситни, артритни и ревматични оплаквания. Препоръчва се за. употреба при заболявания на опорно двигателния апарат. Неутрален за кожата и разтворим във вода.
Приложение
Крем/гел за приложение върху вашата кожата. 2 пъти дневно обилно количество се нанася и масажира активно. При необходимост да се повтори.


500 мл