Начало / ЗДРАВЕ / Даровете на природата / Тибетски билков балсам с мумийо
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Икони-мозайки от оризови зърна

СТОКИ ЗА ДОМА

ЗДРАВОСЛОВНОТО КАФЕ

ПАРФЮМИ С ФЕРОМОНИ

ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН

ТРЕВНЕНСКА ДЪРВОРЕЗБА

ГАДАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ

Тибетски билков балсам с мумийо

ID 4544
 

Тибетски балсам с мумийо
Състав: Мумийо, прополис, пчелен восък, вазелин, ланолин, конкрети от коприва, здравец и невен, масла от хвойна, лавандула, бор, евкалипт, хисоп, чаено дърво, кайсия, слънчоглед и синап.
Предназначение:
• За масажиране на участъци от тялото, свързани с поява на болка при движение и усещане за скованост. Допринася за успокояване на болката след прилагане върху болезнените области като стави, сухожилия и мускули.
• Има укрепващо действие върху кръвоносните съдове в кожата и подкожните тъкани и способства за намаляване възпалението на засегнатите области в случаи на неусложнени повърхностни разширени вени, леки травми, външни хемороиди. При масаж болката бързо утихва.
• Балсамът стимулира кръвообращението и отстранява синдрома “студени крака”. Освен това подобрява състоянието на кожата като я подхранва и възстановява нормалите й тонус и еластичност.
• Да не се нанася върху открити рани и при свръхчувствителност към някоя от съставките.
• Начин на употребя: Балсамът се нанася върху болезнения участък поне 2 пъти през деня с лек, но продължителен масаж (5-6 минути), за добро проникване на активните съставки в продължение на един месец. След това за поддържащ ефект се използва веднъж дневно.
• Тибетски билков балсам с мумийо е един продукт, който съчетава уникалните качества на мумийото, ценни растителни екстракти, студенопресовани базисни масла и етерични масла в специфична комбинация, въздействащи по естествен начин – бързо и интензивно. Запазени са ценните компоненти на маслата като лецитин, вит. Е, провитамини А, фитостероли и др.
• Мумийото е лечебно средство, познато от хилядолетия в източната медицина. За него можете да прочетете повече на адрес: www.vselena.com
• Друга ценна съставка на билковия балсам е прополисът – смолисто вещество, което се изработва от пчелите-работнички. Той е един от най-ценните пчелни продукти, притежаващи широк кръг биологично действие без каквато и да било токсичност за човека. Полезен е за намаляване на отоците, омекотяване на уплътненията, облекчаване на болките в сухожилията. Действието му срещу микроорганизми е основна негова характеристика.
• Опаковка: 75 гр в туба
Производител: Ауриметрия, България