Начало / КНИГИ И СПИСАНИЯ / Книги
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Икони-мозайки от оризови зърна

СТОКИ ЗА ДОМА

ЗДРАВОСЛОВНОТО КАФЕ

ПАРФЮМИ С ФЕРОМОНИ

ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН

ТРЕВНЕНСКА ДЪРВОРЕЗБА

ГАДАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ

КНИГИ И СПИСАНИЯ - Книги

Рейя Амалиле Издание на списание “АстроХороскоп” Как да използваме силата на водата, за да бъдем щастливи в любовта, да имаме винаги пари, да получаваме от живота всичко, което ни е необходимо?
 
ID 6734
Цена: 5.00 лв.
Стара цена: 10 лв.
 
 
Камъни и учението Фън Шуй В своята пета книга Лидия Старикова отново ни разкрива вълшебния свят на камъните, но този път от гледна точка на древното китайско учение за хармонизиране на енергията в нас и около нас – Фън шуй. Книгата съдържа ценни съвети и препоръки, които могат да ни помогнат да коригираме движещата се енергия, да ни направят по-здрави, по-щастливи и успешни.
 
ID 0885
Цена: 10.00 лв.
 
 
Книгата съдържа много ценни съвети за влиянието на Луната върху нашия всекидневен живот, върху нашето здраве и красота. С нейна помощ всеки може да има повече плодове и повече цъфтящи цветя в своята градина. Представени са и лунните диети. Предлага се опакована заедно с подарък - Лунен календар за пари. За книжарници и книжарски щандове - 30-40% отстъпка.
 
ID 1512
Цена: 3.50 лв.
 
 
Книга за тайните, променящи човека и света.
 
ID 6598
Цена: 6.00 лв.
 
 
Шанс за спасение
 
ID 6254
Цена: 12.00 лв.
 
 
или отслабване без глад
 
ID 6109
Цена: 12.00 лв.
 
 
Ние често слушаме за случаи на “вълшебни” изцеления на хронични заболявания с помощта на природни вещества или природни средства. Но като правило се случва следното: отначало поднасят новото “билково чудо” като панацея и всички дружно се нахвърлят върху него. След това малко по малко привикват с него, чудесата изчезват а хората по старому страдат от заболявания, които тези препарати е трябвало да излекуват или поне да им донесат облекчение. Обаче ортодоксалната медицина така и не може да се похвали с големи достижения в областта на лечението на хроничните и тежките заболявания и това е въпреки, че за нови изследвания се изразходват огромни средства. Въпреки толкова песимистичното встъпление, ние все пак препоръчваме да се запознаете със съдържанието на тази книга посветена на кораловия калций – веществото, за което вие едва ли сте чували. Нашата книга е посветена на него защото ние сме уверени, че кораловият калций – това е единственото природно средство открито в нашата епоха способно да изцелява много недъзи.
 
ID 300072
Цена: 5.00 лв.
 
 
Автор: Нели Колева Използвани са термини характерни за нумерологията, като личен месец, лична година, девет годишен период от живота на човека, жизнен път, дата на раждане, които поставени в определени комбинации дават ясни и точни прогнози, касаещи важни аспекти в живота на човека-професионален, емоционален
 
ID 3902
Цена: 10.00 лв.
 
 
СЪВМЕСТИМОСТ И ПАРТНЬОРСТВО ЛЮБОВТА ЧРЕЗ РОЖДЕНАТА ДАТА  Нели Колева
 
ID 5249
Цена: 12.00 лв.
 
 
“СТИХОВЕ НАРИСУВАНИ С ДУМИ” е уникална книга в луксозен вариант с 47 философски сюрреалистични етюда и 43 графики, формат 15/20 см, 80 страници, в луксозна картонена опаковка – хартия елефант, цветна обложка и цветна суперобложка, форзац – хартия елефант и тяло на книгата – жълта хартия с воден знак. Към книгата има картичка с една от графиките и разделителна линийка. На лицевата страна има миниатюрно джобче за поставяне на визитна картичка.
 
ID 1986
Цена: 20.00 лв.
 
С олиго-комплекс, екстракт от алое-вера и витамин Е Универсален крем «всичко в едно» за нежна грижа за чувствителна кожа след бръснене и епилация.
Цена: 27.30 лв.
 
В книгата на Е.В. Бугаева се разглеждат възможностите на алтернативната медицина за справяне със съвременния бич на човешкото здраве. Подходите за лечение на рак, използващи природни нетоксични средства, отидоха много напред спрямо методите на традиционната онкология, преди всичко с това, че те предлагат алтернатива на токсичната химиотерапия и лъчевата терапия. И за разлика от тях, лечението с хранителни добавки нерядко е способно да спре туморния растеж в ранните стадии, а също така и да доведе до пълна ремисия.
Цена: 5.00 лв.