Начало / КНИГИ И СПИСАНИЯ / Книги самоусъвършенстване / Неосъзнатото, ненаписано АЗ + CD музика
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Икони-мозайки от оризови зърна

СТОКИ ЗА ДОМА

ЗДРАВОСЛОВНОТО КАФЕ

ПАРФЮМИ С ФЕРОМОНИ

ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН

ТРЕВНЕНСКА ДЪРВОРЕЗБА

ГАДАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ

Неосъзнатото, ненаписано АЗ + CD музика

ID 6015
 

Тетрадка за упражнения по методиката на Джон Кехоу +CD музика
Издателство: "Феникс-Дизайн"

Комплекси за малоценност или самоувереност?
Ненавист или прошка?
Омраза или обич?
Съмнения или вяра?
Недоумение или познание?
Щастие или...?!
Изборът е Ваш!
„Как да променя живота си, за да съм щастлив? Как да разбера какво искам да постигна? Как тълкуването на сънищата може да спомогне за моето развитие и самоусъвършенстване?"

...Малка какавида лежала на един прашен път. По едно време обвивката й се пропукала. Случаен минувач видял какавидата и се спрял от любопитство - каква ли пеперуда ще се покаже? Минали часове, а пеперудата продължавала да се бори с малкия отвор. Изведнъж какавидата спряла да се движи. Минувачът решил, че всичко е свършило, пеперудата не се е справила и няма как да излети. Дожаляло му и решил да й помогне. Човекът извадил нож и внимателно разширил отвора, за да може пеперудата да излезе от какавидата. И тя наистина изпълзяла, но крилцата й останали залепнали. Пътникът продължил да чака, но напразно. Пеперудата не могла да полети на воля...

Обикновено все чакаме някой да ни помогне. Точно това може да е пагубно за всеки. Ето защо подчертаваме, че тази тетрадка не е панацея. Ние не можем да ви помогнем, защото едва ли ще живеем вашия живот. Какъв ще бъде той избирате сами. С тази тетрадка ние искаме да ви покажем, че съществува пътека към вашето щастие. Изборът да поемете по нея, обаче, можете да направите само вие.
Животът си е ваш! Правете с него каквото искате!
Целта ни е само да ви насочим как по-бързо и по-лесно да опознаете себе си, да повярвате в собствените си възможности и да станете такива, каквито бихте искали.
А вие наистина можете!