Начало / ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН / Рейки / Рейки първо ниво
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Икони-мозайки от оризови зърна

СТОКИ ЗА ДОМА

ЗДРАВОСЛОВНОТО КАФЕ

ПАРФЮМИ С ФЕРОМОНИ

ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН

ТРЕВНЕНСКА ДЪРВОРЕЗБА

ГАДАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ

Рейки първо ниво

ID 7012
 

Обучението се провежда присъствено и дистанционно. Изпращаме ви материалите за обучение на посочен от вас e-mail, вие се запознавате с тях и определяме един ден (с продължителност между 4 и 6 часа) за обсъждане на възникналите въпроси и за самата настройка.

Първата степен
на Рейки се заключава в четири посвещения на ученика, в резултат на което в него се открива Рейки канал и той става проводник на Универсалната Жизнена енергия. Учениците, посветени в Рейки първа степен, получават възможност да лекуват себе си и другите.

Лечебната система Рейки възстановява в човека равновесието на всички системи и вътрешната хармония на целия организъм, изцелява физическото тяло, емоциите, ума и душата, връща чувството за спокойствие, безопасност и просперитет.

Предаването на тази енергия води до изцелението на човека, при това резултатът, който често граничи с чудо, се постига благодарение на това, че Рейки е енергия, която лекува не само физическото тяло на човека, но действа също така и на емоционално и духовно ниво.

Без всякакви лекарства и други процедури, но и без да си противоречи с който и да е друг метод на лечение, Рейки води до изцеление дори и при най-сложните заболявания. Примери за това може да даде всеки, който активно се занимава с Рейки. Често Рейки е последната надежда за болния човек.

Рейки помага също така и на здравите хора при решаването на техните житейски проблеми и ускорява духовното им развитие. Сеанси с Рейки могат да се провеждат също и за животни и растения.

Рейки е една от най-лесно достъпните система за самолечение в алтернативната медицина. Ефектът от нея е: повишаване на съзиданието, намаляване на стреса и напрежението, отстраняване на причините за болестите, балансиране и усилване на енергията, пречистване, изцеление, удължаване на живота.

Повече за Рейки можете да прочетете на http://www.vselena.com/reiki.html

Обучението се заплаща предварително. Свържете се с нас, за да уточним начина на плащане.