Начало / НАТУРАЛЕН КОЛАГЕН / КОМПЛЕКТ ЗА ДОМАШНА ЙОНОФОРЕЗА / Комплект за домашна йонофореза
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Икони-мозайки от оризови зърна

СТОКИ ЗА ДОМА

ЗДРАВОСЛОВНОТО КАФЕ

ПАРФЮМИ С ФЕРОМОНИ

ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН

ТРЕВНЕНСКА ДЪРВОРЕЗБА

ГАДАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ

Комплект за домашна йонофореза

ID 21054
 

Елитарна козметика от най-висока световна класа

С домашния комплект за йонофореза въвеждаме нашите клиентки в клуба на Елитарната козметология. Благодарение на продукт от най-висока световна класа, с неочаквано бързо и видимо действие, при това на разумна цена.

Комплектът съдържа:
- електрически листчета - 5 бр
- колагенов серум - 15 мл
- еликсир под очи - 15 мл

Електрически листчета за домашна йонофореза
Това са тънки, еластични и необикновено прости “уреди”, които ще заместят посещението в козметичния салон. Две листчета във всяко пликче покриват анатомичните площи, в които най-много личат и най-много те ядосват появяващите се бръчки. В тях има вградени микроскопични батерии, източник на електрически ток с малка мощност. В горната част на листчето има специален хидрогел, който едновременно разширява корнеоцитите и дава галваничен ефект. В средата на листчето е батерията, а долната част служи за затваряне на веригата. Тя отваря необикновено ефикасно огромен брой допълнителни канали в епидермиса, увеличавайки капитално неговата пропускливост, от която след момент ще се възползва

Колагеновият серум
20-минутната домашна йонофореза оптично изглажда бръчките в околностите на очите. Увеличената доза пептиди в Колагеновия серум активира фибробластите за производство на колаген, за навлажняване, регенериране и стягане на кожата. Този ефект се задържа за няколко часа. След петкратно повторение на домашната йонофореза този ефект се утвърждава за няколко месеца.

Еликсир под очи
Третият елемент от този комплект е поредният продукт, произвеждан по high biotechnology, и e последователно продължение на козметичната линия за лице и деколте.


Повече информация можете да прочетете тук - http://www.vselena.com/kolagen_jonoforeza.htm

Какво въздействие оказва колагенът върху кожата, можете да прочетете тук - http://www.vselena.com/kolagen.html