Начало / НАТУРАЛЕН КОЛАГЕН / Гел за измиване на лице / Гел за измиване на лице
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Икони-мозайки от оризови зърна

СТОКИ ЗА ДОМА

ЗДРАВОСЛОВНОТО КАФЕ

ПАРФЮМИ С ФЕРОМОНИ

ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН

ТРЕВНЕНСКА ДЪРВОРЕЗБА

ГАДАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ

Гел за измиване на лице

ID 34510
 

Гел за измиване на лице с натурален колаген без парабени

Колагеновият гел за измиване на лице на COLWAY е предназначен за всякакъв вид кожа, включително чувствителната, уморената, очакващата подобрение на еластичността и свежестта. Уникалният състав на този препарат осигурява на кожата подходящо подхранване и навлажняване, а специално композираният състав от изключително нежни субстанции изключва възпалението и раздразнението. COLWAY винаги предлага в своята оферта извънстандартни продукти, синергични с козметичния препарат на XXI век - Натуралния колаген, добиван от рибени кожи.

Факти за изключителността на Колагеновия гел за измиване на лице:
• Не съдържа парабенови консерванти.
•Прилаганите стабилизатори са същевременно антиоксиданти и стандартиризирани субстанции в храните.
• Не съдържа съставки от групата SLS - прилагани масово и в най-скъпите продукти и дори в козметичните препарати за деца.
• Те са заменени с най-добрите активни субстанции, които козметолозите обикновено запазват само за кремовете против бръчки.
• Препаратът е композиран от растителни екстракти, рибен колаген и синергични субстанции с кожата и лигавиците, които не нарушават водно-липидното покритие. Композицията има деликантност, присъща на рецептурите за бебета.
• Колагеновият гел за измиване на лице сам по себе си е козметик с доказано действие в посока на омекотяване и изглаждане на епидермиса, хидратиране на същинската кожа, стимулиране на регенеративните и антиоксидантни процеси.


200