Начало / НАТУРАЛЕН КОЛАГЕН / Витамин С-olway / Витамин С
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Икони-мозайки от оризови зърна

СТОКИ ЗА ДОМА

ЗДРАВОСЛОВНОТО КАФЕ

ПАРФЮМИ С ФЕРОМОНИ

ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН

ТРЕВНЕНСКА ДЪРВОРЕЗБА

ГАДАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ

Витамин С

ID 3388833
 

Най-добрият витамин С в Европа

Снабдява организма с натурален витамин С
Стимулира процеса на колагеновия синтез
Укрепва имунната система
Уплътнява кръвоносните съдове
Състав:
Екстракт от покълнали семена на Елда
Екстракт от Горчив портокал
Капсулата е изработена от рибен желатин
Елдата е богат източник на биофлавоноиди, ензими, витами¬ни, аминокиселини, минерали и други субстанции с признато здравословно действие. От покълнала елда се извлича левоспирален витамин С с най-голяма биологична усвояемост. Екстракти¬те от зелена елда са високо ценена съставка в хранителните до¬бавки, тъй като съдържат огромен брой флавоноиди.
Горчивият портокал не е ядлив плод. Затова пък е прекра¬сен източник на левоспирален витамин С. Горчивите портокали са много по-богати от ядливите не само по съдържание на витамин С, но и по отношение на антиоксиданти, биофлавоноиди, расти¬телни киселини, витамини от група В и минерали.
Витамин С е най-важният витамин в нашата диета, заради не¬говата роля в образуването на органичен колаген - белтъка на младостта и основен елемент на съединителната тъкан. Човекът е един от малкото бозайници на нашата планета, чийто организъм не произвежда витамин С. Екстремен пример за катастрофални¬те последици от неговия недостиг е скорбутът - болест, която спира образуването на колаген в организма.
Аскорбиновата киселина, синтезирана най-често от царевич¬на декстроза, е изцяло или преобладаваща част от продуктите, разпространявани по света като витамин С. Тези витамини се ус¬вояват слабо от нашия организъм, а прилагани редовно или в го¬леми количества предизвикват неблагоприятни странични явления за здравето. Биологично органичният витамин С, напълно натура¬лен и левоспирален, се усвоява като храната. Впрочем, такъв е и неговият произход.
Създавайки хранителната добавка С-olwау, търсихме като из¬вор на витамина растения, които го съдържат в биологически най-достъпна форма за организма. Покълналата елда и горчивият портокал не са рекордьори по процентно съдържание на витамин С, както например ацеролата или дивата роза. Витаминът в елда-та и портокала обаче се отличава с най-висока биологична дос¬тъпност. Витаминът от тях се проявява и с нещо още по-важно -много висока биологична активност.
С-оlwау е продукт без компромиси. Съдържа само два рас¬тителни екстракта. Отказахме се от добавянето на минерални аскорбини и всякакви други форми на витамин С, както и на биофлавоноидни комплекси, тъй като тези комбинации, охотно прила¬гани от други производители на витамини - не присъстват в при¬родата. Зелената елда и горчивият портокал съдържат достатъчно флавоноиди в натуралните си връзки с витамин С.
Екстрактите на растенията, съдържащи витамин С, се харак¬теризират с това, че е необходима голяма маса от тези растения, която да даде в крайния продукт и голяма доза чист витамин. За¬това производителите се опират на аскорбиновата киселина, ко¬ято освен това е и много евтин компонент. Ние избрахме елдата и портокалa и заради това, че съдържат относително много ви¬тамин С (съответно 26% и 40%). Това ни позволи да композира¬ме капсула, която съдържа изключително натурален витамин. Така се появи уникален за Европа витамин С.
Казваме за Европа, защото покълналата елда и горчивият портокал се прилагат масово като витамин С в хранителните до¬бавки в развитите азиатски държави, където обществото съзна¬ние в приемането на хранителни добавки е най-високо в света. Всичко изобретено там е авангардно. След няколко години то по¬лучава признание в САЩ, а още по-късно в Европа.
Затова сега ви даваме най-добрият в Европа витамин С!
Препоръчваната дневна доза на витамин С-olway е една капсула.
Произведен в Полша за Соlway., Колечково, ул. Хипична 19
Дистрибутор за България: Колаген Трейдинг ЕООД