Начало / НАТУРАЛЕН КОЛАГЕН / ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИЧНА СЕРИЯ COLWAY / Козметичен комплект COLWAY
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Икони-мозайки от оризови зърна

СТОКИ ЗА ДОМА

ЗДРАВОСЛОВНОТО КАФЕ

ПАРФЮМИ С ФЕРОМОНИ

ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН

ТРЕВНЕНСКА ДЪРВОРЕЗБА

ГАДАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ

Козметичен комплект COLWAY

ID 9854
 

Всичко, което очаквате от универсалната козметика за лицето и деколтето (включително най-скъпта и най-реномираната) ще намерите в серияа на COLWAY

Комплектът съдържа: Натурален колаген Platinium - 50 мл, дневен крем, нощен крем, пилинг и тоник

ДНЕВЕН КРЕМ
Богат на активни субстанции и транспортьори, регенериращият крем COLWAY съдържа матриксил (3%), рибен колаген, фитоестрогени на соята, витамин Е, алантоин, масло от пореч (лекарствена краставичка), екстракти от алое, нони и азиатска центела. Този продукт е прецизно композиран за апликация на кожата след употребата на чист, биологично активен колаген.
Уникален в световната козметология дневен крем с интензивно овлажняващо и витализиращо действие. Особено препоръчван за съвместно прилагане с натуралния колаген. Премахва напрежението на кожата от образувалия се колагенов филм. Подпомага действието на самия колаген. Осигурява много растителни подхранващи субстанции, чието благотворно въздействие видимо се отразява на състоянието на кожата. Подобрява нейната способност за свързване с водата. Предизвиква дълбока регенерация. Придава необикновена жилавост и еластичност на кожата, влива младежка виталност.
Препоръка: Да се прилага като дневен крем едновременно с колагеновите процедури.
Начин на употреба: След абсорбиране на колагена малко крем се нанася върху цялото лице и деликатно се потупва.


НОЩЕН КРЕМ
Богат на активни субстанции и транспортьори, регенериращият крем COLWAY съдържа матриксил (3%), рибен колаген, фитоестрогени на соята, витамин Е, алантоин , масло от по реч (лекарствена краставичка), екстракти от алое, нони и азиатска центела. Този продукт е прецизно композиран за апликация на кожата след употребата на чист, биологично активен колаген.
Уникален в световната козметика нощен крем. В съчетание с апликация на натуралния колаген демонстрира обективно въздействие срещу бръчките. Премахва напрежението на кожата от образувалия се колагенов филм. Допълва действието на самия колаген. Активира производството на съставки в кожата, благоприятстващи нейната плътност и еластичност. Ефикасно ликвидира дребните бръчки и омекотява дълбоките. Интензивно овлажнява и подхранва кожата. Ускорява процеса на възстановяване на епидермиса, благодарение на което прави кожата несравнимо по-гладка и кадифена при допир.
Препоръка: Да се прилага като нощен крем едновременно с колагеновите процедури.
Начин на употреба: След абсорбиране на колагена малко крем се нанася върху цялото лице и деликатно се потупва.


ПИЛИНГ
С деликатно излющващо действие. Ефикасно премахва мъртвия епидермис и освобождава порите, с което подготвя кожата за по-нататъшни козметични процедури. Подобрява абсорбирането на активните субстанции от козметичните препарати, увеличавайки ефекта на тяхното действие. Осигурявайки прекрасен масаж, ускорява кръвообращението на кожата и регенериращите процеси. Изравнява пигментацията на кожата и благотворно се отразява на нейната еластичност и гладкост.
Препоръка:
Да се употребява в съчетание с натуралния колаген.
Начин на употреба:
Малко количество пилинг се разтрива на пръстите и се нанася на влажна кожа. Масажира се с кръгови движения като се натиска деликатно. След това се изплаква с вода. Лицето
се третира с тоник.
Състав:
Смлени корали (Uthothamnium Саlсеа) - ефикасно излющва повърхностния епидермис, отблокирва порите; Алое (Аlое Barbadensis) - овлажнява , успокоява; Нони (Morinda citifolia) - подхранва, витализира; Пантенол (D-Panthenol) - овлажнява, подхранва; Масло от лекарствена краставичка (пореч) (Borago Officinalis) омазнява, подхранва, релаксира.

ТОНИК
Деликатен, безалкохолен тоник за лице. Препоръчван по време или след козметични манипулации и особено по време на процедури с колаген. Благодарение на своята специална формула ефикасно отстранява остатъците от грима и козметичните препарати. Оставяйки тънък филм върху кожата, интензивно и продължително я навлажнява. Успокоява раздразненията и връща на кожата правилното рН. Оставя чувство за свежест и комфорт. Има приятна ароматична нотка.
Препоръка:
Да се прилага по време или след козметични процедури и особено в съчетание с натурален колаген.
Начин на употреба:
Да се намокри малко памук с тоник и да се избърше лицето. Оставя се да изсъхне, а след това се нанася съответен крем.
Състав:
Колаген (Collagen) активира процесите на обновяване, дълбоко регенерира; Алое (Аlое barbadensis) - овлажнява, успокоява; Нони (Morinda citifolia) - подхранва, витализира; Пантенол (D-Panthenol) - овлажнява, подхранва.


Какво въздействие оказва колагенът върху кожата, можете да прочетете тук - http://www.vselena.com/kolagen.html