Начало / НАТУРАЛЕН КОЛАГЕН / ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИЧНА СЕРИЯ COLWAY / Colway - Пилинг
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Икони-мозайки от оризови зърна

СТОКИ ЗА ДОМА

ЗДРАВОСЛОВНОТО КАФЕ

ПАРФЮМИ С ФЕРОМОНИ

ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН

ТРЕВНЕНСКА ДЪРВОРЕЗБА

ГАДАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ

Colway - Пилинг

ID 9870
 

ПИЛИНГ
С деликатно излющващо действие. Ефикасно премахва мъртвия епидермис и освобождава порите, с което подготвя кожата за по-нататъшни козметични процедури. Подобрява абсорбирането на активните субстанции от козметичните препарати, увеличавайки ефекта на тяхното действие. Осигурявайки прекрасен масаж, ускорява кръвообращението на кожата и регенериращите процеси. Изравнява пигментацията на кожата и благотворно се отразява на нейната еластичност и гладкост.
Препоръка:
Да се употребява в съчетание с натуралния колаген.
Начин на употреба:
Малко количество пилинг се разтрива на пръстите и се нанася на влажна кожа. Масажира се с кръгови движения като се натиска деликатно. След това се изплаква с вода. Лицето
се третира с тоник.
Състав:
Смлени корали (Uthothamnium Саlсеа) - ефикасно излющва повърхностния епидермис, отблокирва порите; Алое (Аlое Barbadensis) - овлажнява , успокоява; Нони (Morinda citifolia) - подхранва, витализира; Пантенол (D-Panthenol) - овлажнява, подхранва; Масло от лекарствена краставичка (пореч) (Borago Officinalis) омазнява, подхранва, релаксира.

100 мл


ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИЧНА ЛИНИЯ COLWAY

Професионалната козметична серия на COLWAY е уникална на световния пазар по няколко причини. Тези продукти се завръщат към изпробваната идея за суплементация в момент, когато това е биотехнологично оправдано. При това става дума за колаген от сладководна риба, чийто организъм няма имунна система. Затова този колаген алергизира само 1-2 промила от човешката популация, докато говеждият колаген прави това с цели 4-5%. Освен това рибният колаген е трансдермален и през трите години на неговото използване от стотици хиляди потребители в чист, биологично активен вид, показа редица благоприятни въздействия, излизащи далеч извън сферата на козметиката.
Серията COLWAY първа в световната козметика съчетава най-новите биохимични открития като напр. матриксил (Matrixyl) с активни витамини и провитамини (Pantenol), органични киселини (Alantoin) и ценни масла (пореч - лекарствена краставичка, и див ориз). Това са синергични смеси, което означава, че отделните съставки взаимно се подпомагат в комплексното действие.
В състава на козметиката COLWAY се намират признатите от потребителите растителни екстракти (Noni, Aloes, Gotu-Kola), соеви фитоестрогени (Soiadine) и - естествено - рибен колаген. Присъстват и две синергетични съставки, чиито имена оставяме в тайна . С компонентите на серията COLWAY се снабдяваме от водещите козметични фирми в света чрез бартерна размяна за суха колагенова маса.
Богатството на транспортьори, процентното съдържание на активни субстанции и технологията на производство причисляват продуктите на COLWAY към най-висшата ексклузивна козметика в света при сравнително ниска цена спрямо състава и качеството им.
От най-ценните съставки на кремовете, прилагани днес в козметологията, в нашата серия липсват церамидите, липоновата и хиалуроновата киселина, както и ретинола. Първите три съставки се заместват с много по-добър ефект от нашия Натурален колаген, признаван днес за най-добър сред овлажняващите и регенериращи препарати. Отказът от Retinol (алкохол на вит. А) е резултат от конфликта на тази активна субстанция с Натуралния колаген, който е в чиста форма на гел и при контакт с ретиноидите се песпирализира преди да проникне в кожата.
Уверяваме съвременната жена, че всичко което очаква от универсалната козметика за лицето и деколтето (включително най-скъпата и
най-реномираната) ще намери в серията на СОLWAY.

Действие и приложение. Най-важният и най-ефикасен продукт от серията COLWAY е Натуралният колаген. Пилингьт, тоникът, дневният и нощният крем са произведени предимно за подсилване действието на колагена в чиста форма.
Пилинг на кожата се прави един-два пъти седмично. Лицето се измива с вода, прилага се тоник и - внимание! - кожата отново се навлажнява с чиста вода, за да поеме толкова колаген и еластин, колкото й е необходимо.
Единственият в света белтъчен препарат - Натуралният колаген, стимулиращ фибробластите да произвеждат усилено собствен колаген, има способността да спре за години дегенеративните процеси в кожата, а с това и нейното набръчкване.
Натуралният колаген винаги трябва да се нанася на почистена и още мокра кожа. Неабсорбирането на целия колаген може да означава само едно - сложено е прекалено голямо количество, което кожата не може да поеме наведнъж и остатъкът ще се излющи. След няколко минути вече може да се наложи крем, който да премахне чувството за опъване на кожата, което се появява при проникването на колагена.
Кремовете от професионалната козметична серия COLWAY са сред най-качествените продуктите в света. Осигуряват на кожата всичко, което не може да осигури използването само на колаген - подхранват, омазняват и регенерират кожата.
Дневният крем е отличен преди гримиране, а нощният крем може да се използва с прекрасен ефект и под очите. Натуралният колаген е продукт за всеки тип кожа и е хипоалергичен. При останалите продукти от серията такава сигурност няма. С еднакъв успех могат да ги използват както хора с млада кожа, така и със зряла кожа. Предвид съдържанието на растителни масла и силното присъствие на активни субстанции обаче, молим хората с чувствителна кожа да направят личен тест върху фрагмент от кожата си.


Какво въздействие оказва колагенът върху кожата, можете да прочетете тук - http://www.vselena.com/kolagen.html