Начало / Изцеляващ балсам с масло от ему
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Икони-мозайки от оризови зърна

СТОКИ ЗА ДОМА

ЗДРАВОСЛОВНОТО КАФЕ

ПАРФЮМИ С ФЕРОМОНИ

ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН

ТРЕВНЕНСКА ДЪРВОРЕЗБА

ГАДАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ

Изцеляващ балсам с масло от ему

ID 61037
 

Лечебно-козметичен балсам на базата на масло от ему с добавено масло от чаено дърво, витамин Е и други растителни компоненти. Благодарение на високата си проникваща способност маслото от ему транспортира всички съставки на балсама в дълбоките слоеве на кожата, засилвайки техните лечебни свойства. Специално подбрания състав подобрява местното кръвообращение, разхлабва мускулатурата, подпомага зарастването на раните, регенерацията на кожата, премахването на болката; използва се в комплексно лечение на изгаряния от различен произход (термични, химически, ултравиолетови). При продължително използване на балсама се нормализира секрецията на мастните жлези, подобрява се структурата и външния вид на кожата. Балсамът действа добре и при обриви и възпалителни процеси по лицето.

Състав:
невен, маслиново масло, масло от ему, масла от сладък бадем, от кайсиеви ядки и от пшенични кълнове, пчелен восък, витамин Е и масло от чаено дърво

Масло от чаено дърво и невен - прилагат се широко в козметиката като противовъзпалителни, дезинфектиращи и заздравяващи средства, които оказват видимо въздействие дори и при стари травми и възпаления.
Пчелен восък - богат на витамин А и каротиноиди, които играят важна роля в процеса на растежа, развитието и диференциацията на епителните тъкани. Защитава кожата от вредните външни въздействия.
Витамин Е - известен е като „витаминът на красотата". Предпазва кожата от въздействието на свободните радикали и служи за профилактика на образуването на бръчки, снабдява кожата с кислород и влага, като обезпечава нейната свежест и еластичност.
Масло от сладък бадем и ядки от кайсия - силно смекчаващ ефект, съдържат витамини, които регенерират кожата и нормализират нейния киселинно-алкален баланс.
Масло от пшеничени кълнове - възпрепятства дегенеративните процеси на кожата.
Форма на отпускане: балсам в кутийка от 15 мл
Начин на употреба: нанесете върху кожата малки количества от маслото. Използвайте само за външно приложение.


15 мл