Начало / Еликсир под очи
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Икони-мозайки от оризови зърна

СТОКИ ЗА ДОМА

ЗДРАВОСЛОВНОТО КАФЕ

ПАРФЮМИ С ФЕРОМОНИ

ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН

ТРЕВНЕНСКА ДЪРВОРЕЗБА

ГАДАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ

Еликсир под очи

ID 34867
 

Рафиниран и изискан крем за терапия против бръчки на най-чувствителната част от лицето - зоните под очите.
Препаратът е богат на:
Колаген - добиван от рибени кожи чрез единствения в света метод за изолиране на колагеновите молекули и запазване на тяхната троиноспирална конструкция.
Pepha-Tight - последно биотехнологично поколение на екстракт от алгите Nannochloropsis oculata, свързан с изключително дребна фракция на полизахаридите.
Moist 24 - екстракт от пустинното растение Imperata Chlindrica, което интензивно овлажнява кожата 24 часа и я насища с активни съединения на калия.
Големият хит в състава на Еликсира е:
Eyeseryl - този биологично активен тетрапептид има 95-процентна ефикасност в редуцирането на сенките и отоците по американските тестове за апликация. Подпомага микроциркулацията и изглажда бръчките.
Активните съставки се допълват от:
Екстракт от Алое - необикновено богат на егзо-генни аминокиселини, витамини А, С, Е, а също на микро- и макроелементи като калций, натрий, калий, манган, хром и цинк, които осигуряват правилното подхранване на кожата. Ензимите и хидроксикиселините спомагат за премахването на мъртвите клетки на епидермиса и неговата регенерация. Има антисептични и стягащи свойства.
Витамин Е - един от най-силните натурални антиоксиданти, който прихваща свободните радикали, които рушат структурата на кожата. Противовьзпапителните и регенериращи свойства на биологично активния витамин Е благоприятстват образуването на нови тъкани.

Масло от пореч (лекарствена краставичка) - прилаган в най-добрите и скъпи козметични препарати. Успокоява дразненията, възникнали напр. след прилагане на флуиди и противодейства на преждевременното остаряване на най-деликатните части на кожата...
Насищането на Еликсира с активни субстанции надхвърля всички стандарти. Не са правени никакви компромиси с цените на компонентите за сметка на неговото финално качество. Еликсирът под очи е украшението на козметичната линия Colway.

Действие на Еликсира под очи:
• Активно предотвратява преждевременното стареене на кожата около очите
• Обгрижва претенциозната и податлива на изсъхване кожа
• Навлажнява, изглажда и уплътнява зоната около очите
• Действа успокояващо И тушира сенките и отоците
• Придава деликатен блясък и чувство за изключителна свежест
• Ревитализира и възстановява епидермиса

Начин на приложение:
След обстоен демакияж, с кръгови масажиращи движения деликатно се нанася малко количество Еликсир в кожата около очите. Препаратът се нанася от външния край на окото към вътрешния.

15 мл