Начало / Новият революционен продукт на Colway
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Икони-мозайки от оризови зърна

СТОКИ ЗА ДОМА

ЗДРАВОСЛОВНОТО КАФЕ

ПАРФЮМИ С ФЕРОМОНИ

ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН

ТРЕВНЕНСКА ДЪРВОРЕЗБА

ГАДАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ

Новият революционен продукт на Colway

ID 18249
 

КОЛАГЕНОВА МАСКА С КОЛОИДНО ЗЛАТО
Поредният революционен продукт на Colway, базиран на голямото полско откритие - Натуралния Колаген. Бла¬готворното действие на колоидното злато тук се подкрепя от интензивното и регенериращо действие на разтвора от рибен колаген и еластин. Този разтвор е обогатен с ак¬тивни елементи като витамин ВЗ и необикновено ефикас¬ните в овлажняването и подхранването хиалуронова кисе¬лина и соли на пироглутаминовата киселина. Плюс бога¬тия на активни есенционални съставки и успокояващ екс¬тракт от алое, и накрая - подмладяващия витамин Е.
СЪСТАВ:
Sodium РСА - органичен елемент на човешкия епидермис. Не¬говата роля е да поддържа необходимото равнище на овлажняване. Солите на пироглутаминовата киселина се използват в съвременни¬те козметични биотехнологии. Имат гениални абсорбиращи и хиг¬роскопични свойства като черпят вода от въздуха.
Колаген - белтък, който представлява 70% от белтъка на кожа¬та. Колагенът заедно с еластина създават мрежа, която придава на кожата еластичност и плътност. Мрежата в най-голяма степен опре¬деля овлажняването, изгледа и кондицията на кожата. Апликиран върху кожата, Натуралният Колаген е изключително ефикасен - сти¬мулира процесите на обновление, дълбоко регенерира, овлажнява и уплътнява кожата, с години задържа появата на нови бръчки.
Алое - богато на ценни аминокиселини, витамини А, С, Е, от група В, фолиева киселина, на микро- и макроелементи като кал¬ций, натрий, калий, манган, хром и цинк. Ензимите и хидроксикисе-лините помагат за отстраняването на мъртвите клетки на епидерми¬са, подпомагат неговата регенерация и противодействат на старее¬нето на кожата. Съдържа субстанции с измиващи, стягащи, дезин-фектиращи и противовъзпалителни свойства.
Еластин - белтък, който заедно с колагена отговаря за мрежа¬та от подпорни влакна в кожата и за поддържане на нейната елас¬тичност и плътност. Еластинът, извлечен от рибите, изглажда бръч¬ките, регенерира и подобрява виталността на кожата. В маските с колоидно злато засилва тяхното овлажняващо действие.
Хиалуронова киселина - отговаря за оптималната влажност на кожата, а оттам и за нейната еластичност и гладкост. С възрастта резервоярът на вода в кожата спада, от което става груба и суха. След разпадането на колагеновите влакна, това е втората причина за появата на бръчки. Хиалуроновата киселина може да свърже до 4000 пъти повече вода, отколкото е нейната маса.
Витамин ВЗ - има многопосочно действие и стимулира продук¬цията на липидни елементи, благодарение на които кожата е по-доб¬ре защитена от външните фактори и губи по-малко вода през епи¬дермиса. Витамин ВЗ изглажда и прави по-плитки дребните бръчки, тъй като стимулира производството на колаген и хиалуронова кисе¬лина. Препоръчва се за чувствителна и податлива на акне кожа, тъй като намалява свръхпродукцията на кожна мазнина (себум) и свива кожните пори, успокоява раздразнието и зачервяването.
Витамин Е - един от най-силните антиоксиданти. Особено нужен на зрялата кожа, която има проблем с овлажняването, бръчките и землистия цвят. „Витаминът на младостта" прихваща свободните ра¬дикали, предпазвайки кожата от преждевременно остаряване и поява на бръчки. Връща на кожата нейната младежка виталност и блясък.
Злато - забавя загубата на колаген и еластин. Уплътнява кожа¬та, прави бръчките по-плитки и ограничава появата на нови. Ов¬лажнява кожата и й придава блясък, създава впечатление за проя¬снена и сияйна кожа. Препаратите с колоидно злато действат дъл¬готрайно и видимо забавят процесите на остаряване.
Действия на маската
•Перфектно и дълготрайно навлажнява кожата на лицето.
•Регенерира епидермиса и намаляват дълбочината и дължината на бръчките.
• Връща плътността и еластичността на кожата.
• Освежава кожата и й придават блясък.
• Придава лъчезарен и младежки изглед на лицето.
Приложение
-Измива се лицето (препоръчваме нашия Гел за миене).
-Маската се полага на лицето за не по-малко от 20 минути. При първото прилагане се усеща леко парене.
- След сваляне на маската лицето се изплаква с вода.
- Маската е за еднократна употреба.
Специални препоръки
Отначало продуктът се прилага през 2-3 дни. След 7-кратно приложение, за да се запази кожата в най-добро състояние е дос¬татъчно да се използва маската веднъж седмично, така че кожата да остане гладка, светла и овлажнена.
Съхранение
На сухо и хладно място, да не е на слънчева светлина. Използ¬вайте веднага след отваряне. Да не се прилага по рани на лицето, обриви, инфекции, отоци, изгаряния.
Трябва да се появи следният прогресиращ ефект:
След 1-2 процедури: незабавен овлажняващ ефект и насищане на кожата с колагенови пептиди, подобрява състоянието на епидермиса.
След 3-4 процедури: редуциране на малките бръчки, свиване на порите и намаляване равнището на меланин.
След 5-7 процедури: видимо заличаване на бръчките и ревитализация на кожата.
Три маски в една опаковка
Внимание! Материалът и оформлението на маските е стан¬дартизирано и се среща в много подобни продукти. Но решава¬щият за ефикасността на масктата разтвор е авторска ре-цепттура на Со\шу, която се отличава с уникалното присъст¬вие на хиаоатиоания колаген от оибени кожи.