Начало / Фитопластир Вутонг обезболяващ, 5 бр.
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Икони-мозайки от оризови зърна

СТОКИ ЗА ДОМА

ЗДРАВОСЛОВНОТО КАФЕ

ПАРФЮМИ С ФЕРОМОНИ

ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН

ТРЕВНЕНСКА ДЪРВОРЕЗБА

ГАДАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ

Фитопластир Вутонг обезболяващ, 5 бр.

ID 11003
 

В превод от китайски Vutong означава „без болка”. Пластирът \"Vutong\", има обезболяващ и противовъзпалителен ефект, намалява подувания, подобрява кръвообращението. Препоръчва се за премахване на болки в ставите и мускулите, при ревматични болки, нарушения в обменните процеси в ставите (болки в кръста), както и мускулни болки, навяхвания, изкълчвания, счупвания, главоболие.

Този пластир има по-добро действие през нощта (малко преди 21h) и може да се използва в комбинация с Фитопластир „Янканг”, който е най-ефикасен през деня .Състав: Cinnamon oil, chinese ephedra stems, zilbora, notopterygium incusum, angelica root, chinese clematis root, safflower, bosvelii carter resin, commiphora myrrha,daemonorops dragon, borneol, menthol.Как да използвате:

Кубче от пластира се залепя върху болезнените точки на тялото. Действието на пластира е най-добро, когато действа от двете страни на болката. Меже да се остави върху кожата 8-12 часа. След 3-8 часа можете да повторите процедурата. Препоръчителният курс се избира индивидуално, приблизителната продължителност на курса е 20-25 дни.