Начало / Добро утро !
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Икони-мозайки от оризови зърна

СТОКИ ЗА ДОМА

ЗДРАВОСЛОВНОТО КАФЕ

ПАРФЮМИ С ФЕРОМОНИ

ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН

ТРЕВНЕНСКА ДЪРВОРЕЗБА

ГАДАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ

Добро утро !

ID 234567
 

ГЪБАТА РЕЙШИ - КРАЛИЦАТА НА БИЛКИТЕ
Научните изследвания потвърждават многото положителни ефекти от Ганодерма за тялото, включително пречистване на кръвта, циркулацията на кръвта, както и подобрява качеството на клетката. Тя усилва имунната система, като дава възможност на вашите органи да функционират оптимално. Доказано е, че Ганодерма намалява ефектите от лоша циркулация и подържа тялото здраво.
Двупосочният ефект при Ганодерма, това че може да повишава и намалява кръвното налягане може да звучи странно. Тъй като Ганодерма хармонизира функциите на тялото, тя улеснява естествената саморегулация и може да засили имунната система.
Естрактът от гъбата Ганодерма,може да бъде примесен с висококачествено Арабика кафе от Бразилия.Това поражда един уникален вкус, както и много позитивни ефекти върху тялото

Гъбата Ганодерма (Ганодерма Луцидум) съръджа почти 200 храносмилателни вещества, които оказват позитивни ефекти върху тялото ни. Едно от тези вещества е Органичен Германий, едно от най-лечителните вещества в природата. Гъбата Ганодерма е чисто растение, следователно няма странични ефекти от които тялото да отслабва след продължителна употреба. Всъщност този тип гъби подобрява вашата имунна система и помага на тялото да се излекува по-бързо.
Хората са склонни да забравят приема на дневната си доза от витамини или се отказват от хранителни добавки при липса на финансови средства. Но любителите на кафе никога не го забравят. Освен удоволоствие, то може да бъде и бизнес. Повече инфо в сайта: http://www.cafewellness.dxnnet.com/